Deslimita'M 2017

10 anys de «Deslimita'm», la trobada de Teatre Social per a Joves Un teatre fet per a tothom, que parteix de les pròpies necessitats i destinat a tot tipus de públic.

Dia: Diumenge, 14 de maig de 2017 Hora: De 10:00 Lloc: Teatre BARTS, Avinguda Paral·lel,62, Barcelona ENTRADA GRATUÏTA
La Fundació La Roda i l'Associació ImactaT, presenten la X Trobada de Teatre Social per a Joves «DESLIMITA'M». La cita, que compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE tindrà lloc diumenge 14 de maig al teatre BARTS. Una trobada que reunirà més de 100 joves participants, d’entre 12 i 20 anys, d'arreu de Catalunya i oberta a totes les persones que vulguin descobrir el poder transformador del teatre, utilitzat com a mirall de la realitat i com a mitjà per a la reflexió i la transformació socials. Totes les temàtiques de les peces giren al voltant de les situacions socials que afecten i preocupen, en el dia a dia, aquests joves, i que han creat mitjançant les tècniques del teatre social i del teatre de l’oprimit.

«DESLIMITA'M» és, per tant, una jornada  teatral que pretén fer homenatge als 10 grups d'adolescents formats als diferents centres educatius i així mostrar la importància i els beneficis del teatre social. Un teatre fet per a tothom, que parteix de les pròpies necessitats i destinat a tot tipus de públic. En la posada escènica, cada grup presenta una peça de teatre de 15 minuts que han preparat durant el curs lectiu en el marc del projecte «Actuem! Teatre Social per a Joves».