Cinema Roda Rodem!

El grup de joves de RàdioBadia, que participa del projecte Periodistes de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès i d'un taller de mitjans de comunicació al Punt Òmnia del Casal Cívic de Badia, encetarà des de febrer a maig d'aquest any una nova aventura d'aprenentatge.
La pertinença de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès com a membre de la Fundació la Roda i el conveni d'aquesta amb la Fundació SGAE, ha propiciat que el grup de joves pugui gaudir d'un taller de cinema que culminarà amb l'elaboració d'un curtmetratge. La idea és que puguin veure tota la part tècnica i professional del 7è art creant un equip de rodatge i que aquesta visió, els pugui ajudar a decidir-se pel cinema com a professió de futur.

El grup de 4 professionals del tema, encapçalats per noms de primera línia del cinema i la producció nacionals, Carles Bosch (Direcció, Edició), Joan Antoni Barjau (Producció), Sofia Amador (Càmera i fotografia) i Guillem Lira (So, edició), seran els encarregats d'impartir el taller al nostre grup de promeses badienques.

Continuarem informant dels progressos al llarg d'aquest curs que s'esdevé molt interessant.

Fundació Cívica Oreneta