#GivingTuesday


El 29 de novembre és el dia dedicat a donar i col·laborar amb causes socials en el #GivingTuesday i la Roda presenta el projecte TIRETADES.

Amb Tiretades treballem potenciar el benestar dels infants als hospitals portant accions artístiques amb les quals els nens i nenes puguin passar uns moments envoltats de colors, pintures, imaginació i fantasia lluny malalties. Convertim el seu entorn en un espai més agradable amb l'estreta col·laboració del personal sanitari i educatiu.
Amb el #GivingTuesday s'ha creat un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses per a que contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que aquest any es celebra el 29 de novembre.

Ajundan's a difondre TIRETADES amb el #GivingTuesday a través de les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) i en el teu entorn familiar o de treball.