Fira de "Med i Evals" – Sant Jordi 2016

La diada de Sant Jordi és una jornada per gaudir en família, ja sigui de la festivitat, cultura i tradició. Enguany, al Centre d’Esplai Parroquial de Premià de Mar vam optar per celebrar-lo amb el fantàstic projecte de la ‘Fira Med i Evals’.

Farà dos anys, vam celebrar-ne la primera edició, i l’experiència ens engrescava i il·lusionava en tirar endavant aquesta segona edició aquest curs, tot coincidint amb el dissabte 23 d’abril.

Com ja sabeu, vam estar instal·lats a la Plaça Nova durant tot el dia de Sant Jordi. A partir de quarts de vuit del matí, l’equip de monitors, juntament amb alguns pares i mares, ja rondaven per la plaça de vila tot organitzant la ‘Fira Med i Evals’.

A partir de les 10:30h vam obrir les portes al poble de Premià de Mar sencer, perquè pogués participar d’activitats, tallers, concursos, bingos, una fantàstica tómbola, i moltes sorpreses més que durant el dia vam anar descobrint.

Alhora, durant el matí, vam organitzar una gimcana conjuntament amb la Ràdio de Premià de Mar. De 11h a 13h es va realitzar la gimcana, consistia en anar escoltant la ràdio i les endevinalles que s’anaven dient. Les endevinalles es referien a sis llocs coneguts de la vila, on hi havia unes banderoles de la ràdio, amb unes paraules clau que s’haurien de dur a la Plaça de l’Ajuntament i allí realitzaven la prova final per assolir el premi!

Fins les 14h vam gaudir de la jornada de Sant Jordi a Premià de Mar, amb una participació extraordinària per part de centenars de famílies de la vila. A partir de les 14h, fins les 16h vam aturar la ‘Fira Med i Evals’, perquè els monitors poguéssim descansar un xic.



A les 16h vam tornar a obrir la fira, amb les bateries ben carregades i amb ganes de gaudir de la tarda d’aquell fantàstic Sant Jordi. La Fundació la Roda va venir a muntar el seu espectacle de circ (programat per les 18h), però la pluja ens espifia tota la programació d’activitats per aquella tarda.

La pluja no marxava, i la intensitat d’aquesta ens obligà a desmuntar tota la ‘Fira Med i Evals’ instal·lada a la Plaça Nova. La programació quedà anul·lada fins a nou comunicat de l’entitat.

Esperàrem fins a quarts de deu per decidir que fèiem, i la decisió fou continuar endavant amb la gresca nocturna prevista. Amb agilitat muntarem de nou el bar i l’equip de so per realitzar els dos concerts de DJ’s programats per la nit. Vam realitzar un comunicat oficial per les xarxes socials de l’entitat, la difusió fou ben complerta per tal de convidar el màxim de gent possible a la festa nocturna de la ‘Fira Med i Evals’.

A quarts d’onze, els Quilombo Percussió van inaugurar la sessió de nit de la ‘Fira Med i Evals’. De seguit comença la sessió musical d’ABDJ’s i al acabar la dels companys Polok Selektah & Dani SunZ. La nit fou un espectacle, i vam reunir gairebé més de 200 persones a la Plaça Nova.

Al acabar recollirem tota la ‘Fira Med i Evals’ i cap a casa a descansar després de la fantàstica jornada de Sant Jordi que havíem organitzat a la vila de Premià de Mar.

Per últim agrair en primer lloc, a tot l’equip de monitors que va fer possible aquesta ‘Fira Med i Evals’, de seguit, a totes les famílies que vau gaudir de la jornada de Sant Jordi amb les nostres activitats i tallers del matí. Agrair també als grups de percussió Kinkakao, Burros Borinots i Quilombo per participar de la jornada. Agraïment fort pels companys Arnau, Pol i Dani per la sessió nocturna de DJ’s a la Plaça Nova, i per acabar agraïment important per a Ràdio Premià de Mar i a l’Ajuntament de Premià de Mar, una per la gran col·laboració amb la gimcana i la difusió de la ‘Fira Med i Evals’, i l’altre per cedir al lleure de qualitat la Plaça Nova durant tota la jornada de Sant Jordi!

Gràcies, salut i força esplai família premianenca!!

Aquesta noticia pertany a la web de l'esplai parroquial Premia de mar: 
http://esplaiparroquialpremia.org/