El tricicle surt amb les famílies



El Club d’Esplai El Tricicle es defineix com una entitat educativa en el temps de lleure d’infants i joves amb la finalitat principal d'educar en el temps de lleure, malgrat que de tant en tant fan activitats amb les famílies senceres, com a part important de l'educació. Com cada any fan una excursió de famílies de la que ens han fet cinc cèntims.

“Ei tricicleros, com prova la tardor?
A l’esplai, dissabte passat 31 d’octubre, vigília de Tots Sants, vàrem organitzar, com ja és tradicional, l’EXCURSIÓ DE FAMÍLIES on famílies, veïns, monitors i monitores i amics i amigues de l’esplai, vàrem marxar plegats a la GRAVERA D’EN DOMÈNEC, una àrea de pícnic dins del nostre poble de Sant Joan Despí, al costat del riu Llobregat.

Vam gaudir de tot un seguit d’activitats com ara una Gimcana de proves, amb Bitlles catalanes closes, passeig pel riu , la degustació d’una rica barbacoa feta pels mateixos pares, mares i monitors, i la cloenda final amb l’entrega dels premis de la Gimcana del matí, el gran joc del “Futbol indi” i l’entrega del record: un clauer amb el logo del club.

Tot plegat dins un ambient informal i ple d’alegria i bones vibracions.

Ens veiem a la propera!!!” 








Angel Ruiz Sierra
Coordinador Seccions Petits i Mitjans
Club d’Esplai El Tricicle
Tel. 93 477 01 47
aruiz@fundesplai.org
www.esplaieltricicle.org
www.fundesplai.org