Barcelona 7M


Barcelona 7M és una campanya de reconeixement iniciada per l´escola de Ràdio ARMIC de l'Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya (l'Associació de Radioaficionats de l´ONCE), a la que s´han anat sumant diferents institucions de tot el món, així com destacades personalitats, personatges famosos, o empreses.


Aquest cap de setmana els podreu trobar a la 36a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.


Amb aquesta campanya es pretén el reconeixement de la figura de Xavier Paradell Santotomás com a ambaixador de la radioafició nacional, proposant la seva candidatura al guardó de la "Creu de Sant Jordi" de la Generalitat de Catalunya.
En Xavier Paradell és un conegut radioaficionat que ha dedicat moltes hores, esforços i coneixements a la promoció de la radioafició. En els seus 70 anys de radioaficionat ha engegat moltíssimes i exitoses iniciatives com l'establiment d'estacions conmemoratives d'events socials, i ha generat interessants artícles divulgatius. Ha estat articulista prolífic i editor de la prestigiosa revista CQ Radio Amateur i col·laborador del programa L'Altra Ràdio de Ràdio 4.



Teniu més informació a Barcelona 7M