Estrena del documental “XIC 2014. Art comunitari, interculturalitat i patrimoni”

Dimarts 14 d'abril a les 19:30 h a la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors.

L'entrada és gratuïta i l’aforament de la sala és limitat.
Reserva la teva entrada aquí

Es tracta de la quarta edició de la Rua XIC, en el que la Fundació La Roda hi col·labora i que neix el 2011 amb l’objectiu de potenciar la xarxa i l’intercanvi al barri del Poble-sec mitjançant l’art, i que implica en la seva organització a una quinzena d’entitats. La primera edició va guanyar el primer premi d’Associacions de Barcelona 2011.
El documental acompanya a un grup de veïns i veïnes, entitats i organitzacions en el procés de construcció d’un espectacle sobre la convivència intercultural al Poble-sec i en el patrimoni arqueològic de Catalunya. Les creadores del documental han aconseguit transmetre l’esperit comunitari, empudegador i constructiu del projecte, entenent el procés de creació com una peça artística en ella mateixa.
Les persones que vau participar podreu veure-us a la gran pantalla i reviure els primers tallers, la creació de l'escenografia, els assajos al Museu d'Arqueologia i, sobretot, el gran dia de la Rua i l'espectacle! 

I les que no, coneixereu les persones, les idees i tots els passos d'aquesta aventura creativa i comunitària que va ser la 4a edició del XIC.