Calendari 2015 del món geganter

Aquí teniu el Calendari del Món Geganter, on podreu trobar articles, fotografies i l’agenda amb més d’un miler d’activitats previstes pel 2015. 




Aquesta nova edició del Calendari és una mica diferent a les anteriors. A nivell d’articles, no ens hem centrat en actes geganters concrets, sinó que hem volgut donar una pinzellada a les festes més significatives de les diferents èpoques de l’any, per tal de fer aquesta publicació més útil al públic no avesat al món geganter.


També s’ha cercat la col·laboració d’altres entitats geganteres. A més de la Coordinadora de Geganters de Barcelona, enguany hem pogut comptar amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants, la Ronde des Géants (França) i la Maison des Géants (Bèlgica), per aconseguir que aquest sigui, realment, el Calendari de tot el món geganter.



Des de l’Agrupació desitgem que gaudiu d’aquesta publicació, que la trobeu útil per seguir les diferents activitats i que sigui la clau per fer conèixer una mica més aquest gegantí món que estimem tant.

Amador Codina
President de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya
www.gegants.cat


Extret de www.gegants.cat