Engantxa't a la Cultura


“Engantxa't a la Cultura” és un projecte nou de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès i que es desenvolupa íntegrament a Badia del Vallès.
Amb aquest projecte, volem potenciar la cultura i tradició catalana a través del calendari de festes i des de tots els aspectes que puguin ser rellevants.
En aquesta primera edició, hem volgut potenciar la Festa de la Tardor, la Castanyada i Tots Sants desenvolupant activitats significatives en el Casal Cívic que la Generalitat té en Badia.
Al llarg de tres setmanes s'han realitzat tot un seguit de tallers temàtics destinats a un públic adult en els quals la pintura a l'oli i la confecció de llibretes amb material reciclat van tenir gran èxit. Per als més petits es va organitzar un espectacle de marionetes i un altre de compte contes que van amenitzar les tardes al Centre Cívic. Així mateix es va organitzar l'espectacle “Màgia de Tardor” al que van poder assistir famílies senceres i realitzar una visita a l'espai on els seus “grans” realitzen les activitats durant tot l'any.

A més d'aquestes activitats a Badia, es va realitzar una sortida de 2 dies a “Els Hostalets de Balenyà” amb l'objectiu de poder conèixer la realitat de la comarca d'Osona i els seus paisatges tardorencs. Aquesta va ser una sortida a la qual van poder assistir tots els usuaris dels tallers que organitza la Fundació Cívica Oreneta durant el curs escolar.
Durant totes les activitats s'intenta implicar a tots els col·lectius de persones que són usuaris del Casal, amb la complicitat de gran part de les entitats que tenen seu a l'equipament.


Fundació Cívica Oreneta del Vallès
www.oreneta.org