Festa Gegantera!

El proper dissabte 6 de setembre, els Gegants de Montblanc (la Conca de Barberà) celebren el 150è aniversari. Per commemorar-ho, han convidat a 22 colles de gegants i nans d'arreu de Catalunya que participaran en una trobada dins dels actes de la Festa Major de la vila ducal. 


La llista de convidats compta amb els Gegants de l'Arboç, els Gegants de Badalona, els Gegants i Capgrossos de Capellades, els Gegants de la Ciutat de Barcelona, els Gegants de Cardona, els Gegants de Lleida, els Gegants i Nans de Manresa, els Gegants del Pi, els Gegants de Santa Maria del Mar, els Gegants Moros de la Ciutat de Tarragona, els Gegants Negritos de Tarragona, els Gegants i Nanos Vells de Tarragona, els Nanos Nous de Tarragona, els Gegants de Terrassa, els Gegants de Vic, els Gegants i Nans de Vilafranca, els Gegants de Vilassar de Dalt i els Gegants i Nanos de Montblanc.

La jornada, començarà a la tarda amb una plantada de les colles a la plaça de Sant Francesc. Tot seguit, una cercavila pels carrers de Montblanc, portarà els gegants a la plaça Major on es podran veure els balls de lluïment de cada colla. La celebració dels 150 anys dels Gegants de Montblanc.

Publish at Calameo or read more publications.


Text extret de:
http://www.naciodigital.cat/laflama/noticia/3590/gegants/montblanc/celebren/150/anys/amb/emblematics/pais
http://tac12.xiptv.cat/tac-montblanc/capitol/els-gegants-de-montblanc-celebraran-els-150-anys-amb-una-trobada-de-colles