Festa Final casal estiu dels Xixell.


Més de 250 infants han participat en la Festa Final de Casals d'Estiu 2014 on s’han pogut remullar amb un canó d’escuma i gaudir de l’actuació musical del grup d’animació “Ai Carai”. L’Esplai Xixell ha convidat a participar en la festa a altres entitats de lleure de la ciutat, com els esplais Esclat, la Florida, Lola Anglada i la Coordinadora de Discapacitats de L’Hospitalet.

Amb aquest acte s'ha posat punt final als Casals d'Estiu i al Camp de Treball Urbà per Joves que ha realitzat un Mural a l'Escola can Bori.

Un any més les activitats d’estiu del Xixell es van iniciar amb els Casals d’Estiu que es van dur a terme fins al 18 de Juliol, excepte pels grups de Petits (Puces i Trapelles) que s’allargaren fins al 25 de Juliol. El Centre d’interès en aquesta ocasió va ser  la Televisió i van realitzar excursions a la piscina i al Parc Arqueològic de les Mines Prehistòriques de Gavà.
En el cas dels Joves (13-17 anys), també es va possar en marxa un Camp de Treball Urbà per tal de realitzar un mural a l’Escola Can Bori. Els treballs duts fins al moment es van centrar en preparar el material, fer un pressupost de pintures i estudiar el mural a realitzar; així com adoptar una nova mascota: el Bori, una petita carpa.
El Camp de Treball Urbà per joves, que aquest any ha estrenat l’Esplai Xixell, es troba molt enfeinat preparant un mural a les parets de l’Escola Can Bori de l’Hospitalet. Les tasques desenvolupades han estat centrades a preparar i aplanar el mur aprenent a fer ciment. També s’han realitzat diverses activitats com una Ginkana a la que van participar els nois i noies del Xixell i els de l’Escola Can Bori.

Finalment, el Camp de Treball Urbà per Joves del Xixell va pintar el Mural de l'Escola de Can Bori amb la col·laboració dels joves discapacitats de la mateixa escola donant color al disseny, inspirat en les pintures de Joan Miró i que es va inaugurar el passat divendres 18 de Juny.


Podeu veure més fotografies al Facebook del Xixell.
http://www.xixell.cat/