El 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant


Dins dels actes de celebració del vint-i-cinquè aniversari de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, el proper dijous, 3 de juliol, a l’edifici del Parlament de Catalunya, se celebrarà una jornada sobre els continguts de la Convenció, i, en especial dels «Reptes per a Catalunya i avaluació d’impacte en la infància».
Aquesta jornada la convoca conjuntament la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) i la Unicef, amb el suport del Parlament de Catalunya. L’acte començarà a les 9 del matí a l’edifici del Parlament (Parc de la Ciutadella, Barcelona).

La participació és gratuïta, però per tal de garantir l’accés a l’edifici, cal inscripció prèvia: sense la inscripció, no constareu en els registres d’entrada i no us deixaran accedir a l’event. Tan si us voleu assabentar dels continguts de la jornada com si voleu aprofundir una mica més en la celebració del 25è aniversari de la Convenció, visiteu la pàgina que s’ha creat amb motiu d’aquesta celebració.