La Campanya “Barcelona 7M” arriba amb ARMIC a, la Tamborinada 2014

Il·lusiona't amb la radioafició. Fes-te radioaficionat per un dia! 

El “Barcelona7M” arriba amb ARMIC, CQ Amateur Radio i la firma de material de comunicacions professionals i equips de radioaficionat Falcon, a la 37a Tamborinada, al Parc de la Ciutadella de Barcelona.
La campanya Barcelona7M, promoguda per ARMIC (L´Associació de Radioaficionats de l´ONCE), amb el suport del programa de ràdio “L´Altra Ràdio” de Ràdio4, la revista CQ Radio Amateur , el Programa “Frecuencia al día” amb Dino Bloise des de Miami, AERDX, "Programas DX", “Amigos de la Onda Corta” de Ràdio Exterior de RNE, i “Catalunya Sense Barreres” a Ràdio Estel i Ràdio Principat així com persones de reconegut prestigi i mitjans internacionals, impulsa la candidatura de l´inventor, divulgador i radioaficionat català, Francesc Xavier Paradell Santotomás perquè sigui guardonat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. Entre altres càrrecs, e incomptables mèrits, fou el representant de la radioafició nacional a Europaaixí com l´inventor del mític televisor MINOR d´ Electrònica Beltrán (ELBE).
  
DIA 1 de JUNY d´11 a 19Hores a La Tamborinada 2014.

Informació de la campanya “Barcelona 7M” a:

Tallers i demostracions de ràdio

Dins els nombrosos tallers de la tamborinada 2014, es disposarà d´una estació de radioaficionats, a la qual el públic podrà participar: Il·lusionant-se amb la ràdio! 

Els més petits, i també els adults, podran ser radioaficionats per una estona. Tothom que s´acosti podrà fer funcionar els equips de radioaficionat, i transmetre il·lusió al món.  

Recollida Signatures (Campanya Barcelona 7M)

Durant tot el dia, a lestand de radioaficionatses podrà signar en suport a la campanya “Barcelona 7M que dóna suport a la candidatura per a la Creu de Sant Jordi, per a l inventor, divulgador i radioaficionat català Francesc Xavier Paradell Santotomàs.

Personatges coneguts, com en Jordi Arandés, o periodistes com Antonio Buitrago o Cinto Niqui. Alcaldes, i associacions ja s´han unit al reconeixement a Xavier Paradell. En Xavier Paradell va ser un destacat membre d´ARMIC, al costat de dos històrics i estimats, ja desapareguts, presidents de l’Associació de Radioaficionats de l´ONCEen Manel Dotu Pascual i l´Emili Llopart i Carrasco. Ells són els principals responsables de La Sagrada Família Parla al món la primera activitat divulgativa de radioaficionats cara al públic, amb la presència de la Generalitat de Catalunya. 

Exposició de transmisor històric

A la carpa d´ARMIC, amb molta il·lusió, estarà exposat un dels primers transmissors de una emissora municipal de Catalunya amb més de 70 anys.