Primer programa de Radio Chacondeo Sant Roc



Com ja vam avançar, la Fundació Ateneu Sant Roc va començar el taller "Comunica't" el passat 18 de març.  Avui podem ja oferir-vos el primer programa gravat pels joves de l'Ateneu i la presentació que van fer per tal d'anar familiaritzant-se amb micros i gravadores.

Tots tenen moltes ganes de fer sonar la seva veu arreu de Catalunya i d'apropar les seves aspiracions i el seu barri a tothom.

Us deixem l'enllaç del seu bloc on podreu escoltar Radio Chacondeo.  Si us agrada, estaran encantats de rebre missatges de tots vosaltres.  No dubteu en escriure'ls!

Escolta Radio Chacondeo fent clic

Més dades:

Comunica`t és un projecte socioeducatiu de la Fundació La Roda que pretén, des d’una metodologia eminentment practica i motivadora conscienciar, als adolescents i joves de la importància de la informació, entesa com un dret, per tal de poder assolir una plena ciutadania. 

La finalitat del projecteComunica‘t és un projecte que vol fomentar l’ús del català oral en el entorn de les tecnologies de la comunicació tot afavorint la difusió de la feina del món associatiu i de tot allò que pugui ser d’interès als barris o ciutats dels grups de treball dels adolescents i joves participants.


Fundació Ateneu Sant Roc
Fundació La Roda: Comunica'T