DESLIMITA'M. Trobada de teatre social per a JovesLa Fundació La Roda i l'Associació ImpactaT, presenten la VII Trobada de Teatre Social per a Joves «DESLIMITA'M». La cita, que compta amb la col·laboració de la Fundació SGAE des de ja fa quatre anys, tindrà lloc el dissabte 26 d'abril al teatre BARTS. L'acte estarà presentat per Montse Guallar, una de les actrius més populars a Catalunya gràcies a les nombroses obres de teatre interpretades i especialment a les seves aparicions en sèries com ara "Secrets de Família" o "El Cor de la ciutat".

Dia: Dissabte, 26 d'abril de 2014
Hora: De 10.00 a 14.30 h
Lloc: Teatre BARTS, Avinguda Paral·lel, 62, Barcelona
ENTRADA GRATUÏTA

Una trobada que reunirà al voltant de 120 joves participants d'arreu de Catalunya, d’entre 12 i 20 anys, i oberta a totes les persones que vulguin descobrir el poder transformador del teatre, utilitzat com a mirall de la realitat i com a mitjà per a la reflexió i la transformació socials.

Totes les temàtiques de les peces giren al voltant de les situacions socials que afecten i preocupen aquests joves en el dia a dia, i que han creat mitjançant les tècniques del teatre social i del teatre de l’oprimit.

«DESLIMITA'M» és, per tant, una jornada teatral que pretén fer homenatge als 10 grups d'adolescents formats als diferents centres educatius i així mostrar la importància i els beneficis del teatre social. Un teatre fet per a tothom, que parteix de les pròpies necessitats i destinat a tot tipus de públic.

En la posada escènica, cada grup presenta una peça de teatre de 15 minuts que han preparat durant el curs lectiu en el marc del projecte «Actuem! Teatre Social per a Joves». Enguany, els títols presentats són :

REEDUCACIÓ
Casal de Joves, Teatre Social de Sant Just Desvern.
APRENENT AMB CYBORG B-340
Institut Ausiàs March, 1er ESO Teatre Social (Les Corts), Barcelona.
EL VIATGE DE NEBILE
Casal dels Infants (El Raval) Barcelona.
UN MENYS AQUÍ, UN MÉS ENLLÀ
Institut Ausiàs March, 2on ESO Teatre Social (Les Corts), Barcelona.
¡MI FAMILIA ES LA MEJOR!
Cia. Una Oportunidad. Teatre Social d’Abrera. Centre Obert Abrera
BAR “CELONA”
Casal de Joves Palau Alòs Teatre Social (Ciutat Vella), Barcelona.
PETITES GRANS FRONTERES
Cia. Poble a Sac. Teatre Social Joves Marabal (Poble Sec), Barcelona.
ESPÉRAME 4 MINUTOS
Cia. Lok@s del chill. Esplai El Submarí del Port Teatre Social (Sants-Montjuïc), Barcelona.
DEIXA’M ENTRAR
Institut Miquel Tarradell Teatre Social (El Raval), Barcelona.
LA MÀQUINA DE LA IGUALTAT
Cia. Impro Teatre. Institut Badia del Vallès de Badia del Vallès.

«Actuem! Teatre Social per a Joves» és una iniciativa de la Fundació La Roda i de l'Associació Impactat iniciada l’any 2006 i basada en el teatre d’intervenció social. La formació són tallers de teatre social com a eina perquè els joves reflexionin sobre els seus conflictes i inquietuds.

Més informació
FUNDACIÓ LA RODA. C. Sèquia, 9-11. 08003 Barcelona.
Tel.: 93 414 72 01
comunicacio@fundaciolaroda.cat/administracio@fundaciolaroda.cat