Nou Curs a La Taxonera

Imatge: Ana Béjar
El grup de dansa "Taxodance"és un grup de dansa i teatre musical amateur format al barri barceloní de la Taxonera. La seva essència rau en que està format per dones d'edats molt diferents i comparteixen la il·lusió per la dansa formant una gran pinya basada en la companyonia i l'amistat. 


Imatge: Ana Béjar
Aquest any han començat amb molts projectes que de ben segur ens faran passar molts bons moments. Mireu que ens expliquen:


La llibertat està en la dansa. Quan sentim la música deixem de banda el soroll de l'exterior i ens endinsem en un univers paral·lel, on els problemes deixen de tenir sentit, on la màgia de la melodia ho avarca absolutament tot. 

Quan ballem sentim la llibertat del nostre cos que es compon d'impulsos, de recepcions, d'estímuls, de inèrcies... Només queden els sentiments. No ens importa com sigui la música, lenta o rítmica, el nostre moviment ens duu a un món lliure on tot és segur. 

El millor de tot és que no estem soles, ballem juntes, no es veu, però entre nosaltres existeix un fil d'unió invisible i fort que fa que totes ballem al mateix compàs. Cadascuna ho fa com sap, millor dit, ho fa com ho sent. No ens condiciona ni l'edat, ni els gustos, ni les creences... 

El més important és que quan la música sona el temps només és nostre. El moviment és intens i costós. La adrenalina està pels núvols i l'ambient s'ha contagiat de la nostra felicitat.

Imatge: Javier Chamizo


Podeu llegir AQUÍ la notícia sencera al post de Sonia Gutiérrez Cardona.