Arriben els pirates!!!!

L’associació GRUPO UNIÓN és una entitat que treballa, des de fa més de 30 anys, amb infants, joves i adults del barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs. En aquesta ocasió han volgut compartir amb tots nosaltres una activitat que ja ha tingut altres edicions i totes amb molt d'èxit.

Un any més, al Centre Obert celebrem el ja tradicional Sopar amb Famílies. Aquest any el sopar estarà ambientat en un vaixell pirata, on els tripulants hauran d’anar ben caracteritzats. 

Com sempre abans de començar a sopar, farem una ludoteca on mares, pares i fills podran disfressar-se i passar pel “fotomaton” per tenir un record de la trobada. 
El concurs de truites estarà presidit per un jurat d’alta qualitat, que després de passar molts mesos menjant dalt d’un vaixell, sabran apreciar la millor presentació, la més saborosa i aquella més original. Després de sopar, plegats jugarem al Bingo! Un joc que requereix de gran concentració, doncs té proves amagades! 

De moment és tot el que us podem avançar d’aquest proper divendres 7 de Febrer. Després del gran esdeveniment ja us farem saber com ha anat! 

Així doncs, fins la propera!

Mireu altres coses que fan al Grupo Unión