SETMANA DE TALLERS OBERTS



El passat 16 de setembre i fins al 20 del mateix mes, l'esplai Tricicle de Sant Joan Despí va organitzar la SETMANA DE TALLERS OBERTS als barris Planes i Residencial Sant Joan amb l'objectiu de donar-se a conèixer i engrescar als infants i les famílies a participar del seu projecte de lleure educatiu.
A més de fer servir els seus locals dins els CC Gaudí i Les Planes, van sortir a les places i carrers del poble, com ara la Plaça del Mercat i Plaça del Carme al barri Les Planes i a la Plaça de l’Estatut, al barri Residencial Sant Joan.

Van fer activitats com ara Jocs d’Exterior, Psicomotricitat i Expressió Corporal, Maquillatge, Xapes, Paracaigudes, Ludoteca, Contes, Patinatge, Cuina i Manualitats, i sempre amb la vista posada al DIMECRES 25 DE SETEMBRE, tret de sortida oficial del nou curs.

Segons ens explica Àngel Ruiz del Tricicle “va ser un gran final de setmana, amb 45 infants en els tallers a l'Esplai i més de 60 infants passant pels tallers!!!!! Engeguem amb força ganes i il·lusió tot l’equip de monitors/es, i amb un munt de noves idees i projectes. No us ho perdeu!!!"


Felicitats amics!!!