El Tricicle a les festes del barri de Sant Joan


El barri de Residencial Sant Joan de Sant Joan Despí ha celebrat, entre els dies13 i 16 de setembre, les seves festes. Els carrers del barri han estat l’escenari de gran quantitat d’activitats on la participació del veïnat ha estat l’element fonamental. 

La gent de l'esplai El Tricicle no s'ho podien perdre i ens ho han volgut explicar.


"Hola, bon dia a tothom !!

Com proven les acaballes de l'estiu?

Al Tricicle hem participat a la 15ª edició de les Festes del Barri Residencial Sant Joan ( TV3) de Sant Joan Despí ( Barcelona), amb un munt d'activitats, com ara Jocs de taula de reciclatge, com ara el “Memory”, “Enfonsar la flota”, “Ahorcado”, “3 en ratlla”, … i un munt més, amb la particularitat d’estar construits amb materials de reciclatge com ara taps d’ampolles d ‘aigua, llaunes de tonyina, taps de suro, xapes de begudes, filferros, etc… i que van fer passar una bona tarda a grans i petits!!

A més , també vam muntar un taller de Maquillatge dinamitzat pel grup de Joves del Club, i un espai de Ludoteca adreçat als més petits de la família, amb cuineta, casetes, cotxets i jocs de contrucció.

Afegir que vam participar de la carpa informativa i de venda de productes de Comerç Just de la Comisió de Solidaritat del poble , de la que formem part , i per acabar vam organitzar juntament amb la Comissió de famílies del Club una gran Xocolatada Infantil.

Ja hem començat amb força el nou curs 2013-14! Us hi esperem a tots i totes!!!!


Angel RUIZ
C.E. EL TRICICLE