A la Mostra d'Associacions amb tallers educatius.


La Mostra d’Associacions que durant les festes de la Mercè ocuparà la plaça Catalunya, arriba aquest any a la 18ª edició i adopta un format en què rendirà homenatge a algunes de les 6.000 associacions que hi ha a la ciutat.
Durant els dies que dura la Mostra, diferents entitats que en formem part de la Federació Catalana del Voluntariat, compartirem l'estand de la FCVS.
La Roda ha preparat un taller de xapes on els nens i nenes podran pintar dibuixos ben macos. Una vegada fetes, les xapes se les podran quedar com a record d'aquest dia.
Ens podreu visitar dimarts 24 de setembre de 11 a 14h a l'estand número 6 de la plaça Catalunya, davant dels nostres amics dels pallassos sense fronteres. 


Com cada any la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) de la que La Roda en forma part, tindrà un stand on les entitats que venim en representació del seu àmbit d’actuació, farem una activitat per explicar a la ciutadania qui som i què fem.

Aquest any els àmbits representats seran: Infància i Joventut, Discapacitat, Gent Gran, Inclusió Social i Salut. Serà un espai de denúncia social on totes les persones que s’acostin podran conèixer la nostra realitat, què fem per millorar la vida de les persones que ho necessiten i com n’és d’important el voluntariat per fer-ho possible.


Esperem comptar amb vosaltres!!!
Veniu a visitar-nos a l'estand de la FCVS i disfruteu de tot el que hem preparat.



Més info:
Aquest any, l’acte de Cloenda de la 18a Mostra d'Associacions de Barcelona, dins l'homenatge al Casal dels Infants, entitat membre de la FCVS i La Roda i que fa trenta anys s’ocupa dels infants més desfavorits de la ciutat, serà especialment musical i ballable.


Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS):
La federació promou el voluntariat social com a xarxa transformadora de la societat i com a protagonista de l'acció entre les persones més vulnerables.
Mil raons per moure'ns: fem voluntariat!
Al seu estand  trobareu tota la informació necessària sobre el voluntariat social i podreu conèixer les iniciatives de les entitats associades, prop de 300 entitats que treballem per promoure el voluntariat social.
El voluntariat social s'implica en el benestar de les persones, transforma la societat, refà vincles i trenca l'aïllament. El voluntari enriqueix la seva vida i participa, tingui l'edat que tingui, de l'ampli moviment social d'ajuda als altres.

El programa de la mostra:
http://www.mostrabcn.cat/programa.php


Altres:
http://www.voluntaris.cat/
http://www.casaldelsinfants.org/