Activa't amb la Fundació Cívica Oreneta del Vallès


Els grups de tallers d'excursió a Besalú
Aquest curs que ara termina ha sigut molt important per a la Fundació Oreneta, ja que encetàvem el nostre pla de voluntariat i, ple d'il·lusions. Ara que ja termina podem veure totes les coses bones que han sorgit d'aquesta gran aventura i que a permet oferir un munt de tallers gratuïts per omplir, de manera enriquidora, el temps d'oci del nostre poble.
Els nostres voluntaris han ofert tallers de tota mena (mandales, teatre, risoteràpia, lectoescritura, gimnàstica, memòria, ràdio...) amb una gran acollida per part de la població de Badia i que han tingut com a colofó unes colònies, un esmorzar i un dinar amb tothom que ha volgut assistir.

No podem oblidar la gestió del Punt  Òmnia que apropa les noves tecnologies a qualsevol persona que tingui a bé participar dels nostres cursos i hores de lliure accés.

Amb un ampli ventall de col·laboracions amb altres entitats del nostre entorn, mitjançant convenis de participació, de mica en mica hem aconseguit arribar a la majoria de col·lectius del poble amb activitats tan diverses com espectacles de màgia, marionetes, pallassos, ràdio, gimnàstica, teatre, dibuix...

Amb més de 500 places gratuïtes en tallers, amb activitats de tota mena que han apropat la cultura i el nou mon tecnològic a totes les edats i amb nous voluntaris que s'incorporen al curs vinent, ens podem donar per satisfets i estar molt orgullosos de la nostra gent.

Us deixem un recull fotogràfic i una invitació a participar amb nosaltres i el petit lema que voldríem que arribes a tot arreu ACTIVA'T AMB LA FUNDACIÓ.

Tinguis l'edat que tinguis segur que et podem oferir quelcom per fer, com a voluntari impartint tallers o com a usuari aprenent coses que t'ompliran la vida amb noves experiències i una manera diferent de mirar el món.


Ja ho saps, aquest curs vinent t'esperem! Activa't amb nosaltres!


Text enviat per la Fundació Oreneta del Vallès