"El Tricicle" a la VI Trobada d’Escoles i Esplais de Sant Joan Despí




El passat dissabte 13 d’abril es va celebra la VI Trobada d’Escoles i Esplais de Sant Joan Despí, que organitza la Colla de Geganters amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Joan Despí. És una jornada festiva adreçada a totes les famílies dels diferents centres educatius i de lleure de Sant Joan.

L’acte central de la festa és una cercavila on hi participa cada escola i esplais amb els seus gegants i capgrossos. La cercavila, amb sortida i arribada a la Plaça de l’Ermita.  Va participar la Colla de Gegants de Sant Joan Despí amb les seves figures i diversos grups de gralles i tabals que van fer
ballar a tots els gegants, gegantons i capgrossos. 
L'esplai El Tricicle no s'ho va voler perdre i van assistir per fer gresca.



“Hola Tricicleros, com anem?

Les seccions de petits , mitjans i joves de l’esplai, juntament amb la comisió de famílies, vam participar de la  VI Trobada Gegantera d'Escoles i Esplais de SANT JOAN DESPÍ , que es celebra per conmemorar la fita de“CIUTAT GEGANTERA “ de Catalunya de l’any 2007, tot fent una Cercavila pels carrers del Barri Centre de Sant Joan Despi.

Vam participar amb els nostre gegants, la “Gegantona”, el “Tonetti” i els capgrossos, fent gresca i xerinola a parts iguals . Va ser una estona força engrescadora, amenitzada pels grallers i timbalers, i conclosa a la plaça de l’Ermita amb un grup d’animació infantil, entrega de records a totes les entitats participants, i … una gran xocolatada final!!!.

Algú en dona més ?”  


Angel RUIZ
C.E. EL TRICICLE