Anem a la muntanya amb el Tricicle.



Arribats al mes d'abril, els esplais estan donant els últims retocs a les seves activitats de  colònies, campaments i sortides de cap de setmana. I per si això fos poc, les sortides de primavera aprofiten el bon temps i les ganes de passar-ho bé per anar escalfant motors de cara a l'estiu. La gent de l'esplai el Tricicle no perden corda i  aquest cap de setmana han sortit d'excusió, com diuen els nois de l'Uri Gheller i los Cucharas, a la MUNTANYAAAAAAAAAA!!!




Hola Tricicleros, com prova la primavera?

Aquest dissabte passat ,en companyia de més de 100 nois i noies de mitjans pertanyents a 13 esplais de la FCE, vam fer la XI Edició de la MARXA DE MITJANS a la muntanya de SANT RAMON ( ST. BOI).

Es tracta d’una macro activitat on treballem diversos aspectes com ara la coneixença i intercanvi entre els esplais participants, els hàbits i valors de l’excursionisme amb la descoberta d’un indret de la comarca del Baix Llobregat i rodalies. A més, enguany, vam engegar una activitat puntual d’incidencia al territori anomenada APS (Aprenentatge i Servei), tot col.laborant en la reforestació de la muntanya amb el sistema “Waterboxx”, importat d’Holanda.

Vam aprofitar per aprendre aspectes de la muntanya, com la técnica de la pedra seca en marges de feixes i cavanes recuperades, per facilitar l’antic conrreu de la vinya, abandonat fa molts anys per la plaga de la flloxera. A dalt
del cim, vam visitar l’ermita i observar diferents referencies amb una vista de 360· com a gran atalaia i mirador, observant tot el delta del Llobregat i les llacunes, l’Aeroport, el Garraf i l’Ordal, Montserrat, Collserola, el Montseny, i pobles com Sant Climent, Sant Boi, Viladecans, Castellldefels i els situats a la Vall Baixa del Llobregat, a més de la Gran Barcelona.

Va ser un dia de primavera ben calurós i divertit, acompanyats de la nostra mascota, el lloro Irriparra, i on vam passar un dia plegats bén rodó. ( llegendari el partit de basket amb els
nostres amics del Mogwli !)

     Fins la propera Marxa!!!