Una motxilla per les colònies, plena d’il·lusió!


Infants i adolescents comencen les colònies de Setmana Santa, amb l’entusiasme de descobrir nous paisatges i explorar nous territoris lluny de les aules i la rutina

El moment de fer una moxtilla és dels records més emocionants de la infància. Aquests dies els nens i nenes del Centre Obert Infantil i els nois i noies del Centre Obert Adolescents han omplert les motxilles d'il·lusió per gaudir, aquests dies, de les colònies de Setmana Santa... Quatre dies per jugar, per créixer, per compartir, i per gaudir del dret de ser nens i nenes!

Enguany són 111 els infants del Centre Obert Infantil que estan gaudint d’aquestes colònies. Els nens i nenes del Casal han marxat cap a Vilobí d’Onyar, a la comarca de La Selva, acompanyats d’un equip d’educadors i voluntaris format per 28 persones. 

Els esperen uns dies per gaudir de la natura, compartir, conviure, i jugar en espais que trenquen amb les rutines i les dificultats que molts dels infants afronten cada dia. Deixar enrere l’asfalt de la ciutat, les preocupacions de casa, els deures de l’escola i viure noves experiències és una oportunitat educativa imprescindible per a tots els infants.
Per una altra banda, un grup de 38 nois i noies del Centre Obert Adolescents han marxat cap a Altafulla, acompanyats d’un equip de 12 persones. La Finca Tamarit és la casa que els acull aquests dies, un espai situat a la Costa Daurada, pròxim a les platges Tamarit i Cala Jovera. La Finca, que compta amb diferents espais, ofereix la possibilitat de practicar tot tipus d’esports i d’activitats, fer excursions, i ser els protagonistes de noves aventures.
L’esforç i el compromís de l’equip de voluntaris i dels educadors del Casal és clau perquè els 140 infants i adolescents tinguin l’oportunitat de fer colònies i viure moments imprescindibles en la infància de qualsevol nen o nena. 


http://www.casaldelsinfants.org/noticia.asp?idn=1308