L'any 2012, segons Google


El principal cercador d'internet, google explica cada desembre com ha anat l'any quant a grans tendències. Després d'analitzar 1,2 bilions de consultes en 146 llengües, Google ha descobert que al capdamunt de la llista de recerques de tot el món hi ha Whitney Houston, la cançó ‘Gangnam Style’ i l'huracà Sandy. 

Des de fa uns quants anys, també s'han afegit a les retrospectives de l'any les dues principals xarxes socials,Facebook i Twitter.
Facebook, doncs, descobreix en http://www.facebookstories.com/stories les històries que considera més significatives del 2012, als EUA i en una vintena de països més. Es tracta de la llista de temes que més han circulat en estatus, comentaris, comparticions..., entre els mil milions de membres de la xarxa.

Una opció ben semblant és la que ofereix Twitter, en col·laboració amb Vizify.com, per descobrir 'els millors moments' de cada usuari el 2012. Quant a la seva retrospectiva anual, Twitter permet de descobrir els comentaris més repiulats, els esdeveniments més seguits, les etiquetes més animades i les personalitats que hi han obert compte enguany.


Bon Nadal 2.0