La Roda i les entitats de la Roda ja preparen el Nadal


Aquest mes de desembre comencen les activitats de Nadal a tots els esplais i entitats de la Roda.


Cagar el tió, nadales, casalets de nadal, tallers de manualitats, guarniments d'arbres, pessebres vivents....Amb el nens i nenes com a protagonistes tots els esforços i creativitat es posen en marxa i comencen a ruixar espectacles impressionants que moltes vegades conten amb molts pocs recursos econòmics.


Al Club d'Esplai El Tricicle, en col·laboració amb d'altres entitats de Sant Joan Despí, es durà a terme una festa oberta i popular als barris Residencial Sant Joan, Les Planes i Centre respectivament, del nostre poble.
Bàsicament, consistirà en una tarda o matí on es dinamitzarà la Cagada del Tió pels infants, a més d'haver-hi un grup d'animació i una gran xocolatada infantil.
Aprofitaran  per convidar a d'altres entitats de caire més tradicional com ara la colla de geganters i grallers, a més d'altres de tipus més solidaries del poble per tal que siguin visibles i puguin instal.lar els seus punts de recollida de joguines i queviures per als més necessitats."

A l'Ateneu Sant Roc fan un Nadal ple d'activitats per a tothom.

Trobada de Corals a l'església de Sant Roc, amb la participació de la Coral Sant Adrià, el Rise up singing gospel choir, la Coral de l'Ateneu Sant Roc i la Coral infantil de l'Ateneu.
XXVI Mostra de pessebres elaborats amb diferents materials per projectes de l'Ateneu, de la Parròquia, entitats del territori, veïns i veïnes del barri... La podreu visitar fins el 31 de gener.
Representació del Pessebre Vivent.

Parada de Nadal solidari, una iniciativa per promocionar els productes de Comerç Just durant aquestes festes: lots d'aliments, espelmes, arracades i penjolls, robes... fets al Perú, Gàmbia, Senegal...
Calendari d'Advent i els caga tió de tots els projectes de l'Ateneu.