Marxa de Mitjans i Diada festiva


Aquest cap de setmana, el Club d'Esplai el Tricicle, un dels molts esplais que forma part de La Roda, ha realitzat tot un seguit d'activitats culturals i de barri. Com a entitat de caràcter social i educativa en el temps lliure d'infants i joves, han realitzat una Marxa organitzada per la FCE i van participar en el 25è aniversari de l'AAVV Residencial Sant Joan. Com sempre, activitats de lleure i culturals molt arrelades al territori. Felicitats companys!
"Hola, bon dia a tothom! Com prova la primavera?

Dissabte passat 21 de maig , el grup dels mitjans dels RODAFORTS de l'esplai El Tricicle vam participar de la 14a MARXA DE MITJANS, organitzada per la FCE.

Enguany, vam fer una ruta circular pel sender local SL C-141 pel bell mig del Parc de la Serralada de Marina, al terme municipal de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), tot visitant indrets com ara l'ermita de Sant Climent , la Cova d'en Genís i el poblat iber del Puig Castellar (303 m.), sostre de l'excursió.

Va ser una jornada molt engrescadora, on ens vam arreplegar al voltant de 70 nois i noies de diferents esplais d'Esplugues, Sant Boi, L'Hospitalet i Sant Joan Despí, tot compartint aquesta activitat excursionista, i vam descobrir diferents aspectes relacionats amb la civilització dels Ibers, a més de ser acollits per la nostra mascota, el lloro IRRIPARRA.




Diumenge passat 22 de maig, l'Associació de Veïns del barri Residencial Sant Joan de Sant Joan Despi, va celebrar una diada festiva amb motiu del seu 25è aniversari.

Batucada, els Castellers de Sant Feliu, botifarrada popular, exposició fotogràfica al Centre Cívic Antoni Gaudi, i un munt d'activitats més de matí i tarda!

l'Esplai vam dinamitzar dos tallers de xapes i maquillatge, amb molt bona acollida!

Per molts anys!!!!”







Angel Ruiz Sierra
Coordinador Seccions Petits i Mitjans
Club d'Esplai El Tricicle

Tel. 93 477 01 47
aruiz@fundesplai.org
www.esplaieltricicle.org