50 Anys del Cau i la Llar del Vent

Benvolguts

Aquesta entrada és per tothom qui ha format part en algun moment dels 50 anys del Casal d’Animació i Esplai La Llar del Vent. Potser has sigut jove, monitor, graller, geganter, mare, pare… O potser més d’una cosa a la vegada.
El motiu és per explicar-te que aquest 2016 l’entitat celebra el 50è aniversari i s’està preparant un cap de setmana molt especial. El 21 i 22 de maig 2016 tindrà lloc la imprescindible Festa del Bosc, que enguany s’afegeix a la rebuda al barri de la Concòrdia de la XXII Trobada Gegantera del Vallès.

Per això, la Comissió 50 anys et proposem diverses coses.

Et convidem a passejar-te pel bosc, gaudir de l’ambient de festa, recordar, retrobar-te amb els de la teva generació… VINE!

El dissabte 21 farem l’acte central de celebració amb un sopar per a tothom! Però enguany serà per a tantes persones que l’encarreguem al Casal Capablanca i és MOLT IMPORTANT saber quants serem. Per tant, cal inscriure-s’hi enviant-nos un mail dient quants sereu. El cost és de 10€ (anticipada). Ja podeu fer l’ingrés al núm. de compte ES77 0081 0348 1000 0126 2331.

Estem demanant voluntaris per a la festa, perquè l’organització requereix moltes mans! T’hi apuntes?



Pots mirar la web! http://lallardelvent.org/


Restem a la teva disposició. Escriu-nos a comissio50@lallardelvent.org

Comissió 50 anys
CAE La Llar del Vent