30 anys de l'Esquitx


L’Esquitx ja fa 30 anys que acompanya als infants i a les famílies del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona. Per aquest motiu, el dia 22 de maig han organitzat les jornades tècniques: "La mirada i la cura"
L'Associació l’Esquitx és una entitat sense ànim de lucre, ubicada al Casc Antic de Barcelona i declarada d’utilitat pública l’any 2014. L’entitat des del 1985 realitza una tasca d’educació i acompanyament dels infants del barri i les seves famílies, promovent el seu desenvolupament harmònic.

Eduquem a travès de valors universals com el respecte i la tolerància optant per la convivència i el diàleg com a font de les relacions ciutadanes. 

Ens basem en la nostra realitat diversa en els diferents nivells: personal, social i cultural per estimular un compromís social de tots i totes les participants en el centre.

Participem de forma molt activa en la vida social i associativa del barri i de la ciutat, integrats en diferents plataformes i comissions que treballen pel desenvolupament personal i social de les persones a les que atenem. 

Els nostres projectes estan organitzats en funció de les edats i els interessos dels participants.

Teniu més informació AQUÍ