Sant Roc, un barri divers


L’Associació de Veïns del Centre i la Fundació Ateneu de Sant Roc som dues entitats badalonines que, amb els anys i des del reconeixement i respecte per la feina que cadascuna fem al nostre barri, hem anat trobant maneres de compartir activitats i col·laborar l’una amb l’altra.
Aquest any el barri de Sant Roc fa 50 anys i ens ha semblat que una manera de contribuir a la celebració era organitzar aquesta exposició d’arpilleres, a botigues del centre de Badalona, que inaugurarem la propera setmana. Dones, veïnes del barri de Sant Roc, de diferents procedències, edats i cultures expliquen les seves vivències a través del llenguatge comú de la costura, fent arpilleres. Les arpilleres són tapissos realitzats sobre roba, però sobretot són una manera d’explicar realitats, vida, esperances.

Els aparadors de dotze botigues del Centre acolliran, del 4 al 20 d’abril, aquests treballs. Voldríem que el recorregut per aquesta exposició itinerant apropés una mica més els nostres dos barris, la seva gent, les seves inquietuds i vivències. Uns barris situats només a tres parades de metro l’un de l’altre, però sovint massa desconeguts.

Durant aquests dies hem previst tres activitats que expliquin i complementin l’exposició i que trobareu al tríptic.


Podeu consultar Itinerari i activitats AQUÍ