"Webs i utilitats" a Badia del Vallès


El Punt Òmnia de Badia i la Fundació Cívica Oreneta del Vallès presenten el Blog “Webs i Utilitats” especialment adreçat als usuaris dels tallers informàtics que el punt Òmnia gestiona a Badia del Vallès.

Partint de la base que l’usuari té un coneixement molt bàsic d'informàtica, aquest blog presenta una selecció de recursos en línia que poden ser útils per millorar algunes competències als ordinadors dels usuaris de forma senzilla i gratuïta: navegadors, eines d'escriptura, de tractament d'imatge, xarxes socials, descàrregues bàsiques, etc. El blog també dóna accés a un servei d’atenció per correu electrònic per resoldre dubtes o fer comentaris. 

Els recursos seleccionats procedeixen d'espais lliures i sense programari maliciós que comparteixen recursos de forma gratuïta amb la intenció de millorar el coneixement i l'objectiu de ser útils per aquest propòsit.

Aquest recurs és accessible des de la web de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès ,des de la pàgina del Punt Òmnia de Badia del Vallès i al blog recursosomnia.oreneta.org