17È CONCURS DE MÚSICA DE BADALONA

 El Teatre Principal de Badalona acollirà el proper 24 i 30 d'octubre les finals del 17è concurs de música organitzat per l'associació La Rotllana.


Després de 17 edicions consecutives, aquest projecte, que en un inici va néixer per impulsar les bandes de Badalona, avui és consolida com un referent dins la música emergent a Catalunya. S’hi presenten bandes d’arreu del territori català i de tots els estils musicals i compta amb col•laboradors com la Fundació La Roda, Tugsal i Generalitat de Catalunya i bankia entre d’altres.

Els grups classificats per a Millor Banda de Badalona són: Frozen Shield, (viking metal) Zarkon (HipHop/rap) Blyton (pop-rock), Dorban (pop-rock), No time for a good bye, (hardcore – metalcore), Sombras de Papel (Rock) i Riot of Violence (Melodic Death)

Els candidats a Millor Banda en Llengua Catalana són Teh Holy Sinners (Rock), LiarDesire (Pop Rock), Ramastons (Rock).

Per últim, altres 3 grups es disputaran el guardó de Millor Banda del Concurs: Opció 2 (RockCounry Acústic) Eduard Borràs (Pop- Rock), La Casita del Huerto (Rumba Catalana) , Est/Oest (Rock).
El Concurs és una iniciativa de l’associació La Rotllana per a la promoció de les bandes i solistes emergents de l’escena catalana i per potenciar la socialització dels joves a través de la música i l’auto producció artística.


Més informació a La Rotllana