Cibercorresponsales

Cibercorresponsales és un programa de la Plataforma d'Infància . Una xarxa de blogs i xarxa social de nois i noies menors de 18 anys on expliquen al món el que pensen, que senten, que els preocupa o el que volen canviar. 
Sempre participen en grups i a través de processos d'intervenció social o educativa (instituts, associacions, ajuntaments, ong...) 
Volen que el món els escolti, faciliten la seva participació i ofereixen una alternativa positiva, sana i responsable d'utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació.
La Elsa Franco de l'Associació Centro Amigos ens explica la seva experiència.

Amb molta il·lusió un grup de ciberperiodistes del Centro Amigos hem començat a fer les nostres primeres passes en el món dels blogs i de les notícies a les xarxes socials. Amb el nostre educador, aprenem a obrir comptes de correu electrònic, conèixer les avantatges i els riscos de les xarxes socials, explicar coses que ens agraden o ens desagraden, o ens criden l'atenció... i ho fem col·laborant amb www.cibercorresponsales.org, on podem penjar els nostres comentaris. 
Ja en tenim un! I esperem poder fer molts més. Fa poquet temps que estem amb aquest projecte, però els nens estan força animats.

Us saluden els ciberperiodistes del Centro Amigos.

Elsa Franco Sarasa
Associació Centro Amigos
C/ La Llacuna, 1
08620 Sant Vicenç dels Horts
(Barcelona)
Telf. 93 656 63 58