La 3a beca de l’ENS aposta per les noves tecnologies

L’ENS de l’Associacionisme Cultural Català, entitat de tercer nivell que aglutina més de trenta federacions de la cultura popular catalana, convoca per tercer any consecutiu una beca, dotada amb 6.000 euros, per a projectes de reflexió en torn l’associacionisme.

Fins al 24 d’abril es podran presentar projectes d’estudi, que per aquesta edició es demana preferentment que s’orientin a l’aplicació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació a les necessitats de l’associacionisme cultural català.

A les beques hi poden optar des d’investigadors individuals, fins a grups de treball coordinats per un portaveu. La inscripció de les beques es pot fer des de la web de l’Ens a l’apartat de beques www.ens.cat/beca , on també hi ha tota la informació relativa a les bases.

El treball premiat amb les beques serà difós per l’ENS, que en publicarà una tirada de com a mínim 500 exemplars. En la primera edició de les beques el treball premiat va ser concedit a l’equip d’investigadors format per Enric Saurí i Marta Rovira pel seu estudi ‘Diversitat i integració en l’associacionisme cultural català’.





Més informació,
Àlvar Andrés Elias
93 269 10 42
aandres@ens.cat