Les Cartografies Sensibles, Premi Ateneus al Foment de la Participació

El passat dilluns el Centre Obert PER La Mina va recollir el primer premi dins la categoria oberta a les entitats pel Foment de la Participaciódels Premis Ateneus.

Aquests premis, que enguany arriben a la seva 25a edició, estan impulsats per la Federació d'Ateneus de Catalunya per donar visibilitat al moviment associatiu i reconeixer la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya.
La nostra proposta de les Cartogarfies Sensibles va ser guardonada dins la categoria oberta a totes les entitats socioculturals valorant la seva qualitat, la implicació i l'arrelament al territori.

Les nostres cartografies son una proposta que ens serveix per conèixer, reconèixer i aprendre plegats sobre el nostre barri, la seva realitat, la seva historia i els seus futurs i així, entre tots, poder fer un mapa col·lectiu, sensible i creatiu que ens permetes identificar i compartir aquells racons i moments que han tingut una especial significació per a cadascun de nosaltres.

El premi és un reconeixement a la nostra tasca però sobretot al dia a dia del barri i la seva gent, les seves entitats i serveis que treballan per un barri millor per tothom.

Podeu veure la llista de guardonats a l'article de la Federació d'Ateneus.

Anna Masqué Guillemat
SALESIANS SANT JORDI 
PES LA MINA
Centre Obert 
www.grupounion.cat/blog


Informació estreta de Desdelamina