dilluns, 22 de desembre de 2014

Les Cartografies Sensibles, Premi Ateneus al Foment de la Participació

El passat dilluns el Centre Obert PER La Mina va recollir el primer premi dins la categoria oberta a les entitats pel Foment de la Participaciódels Premis Ateneus.

Aquests premis, que enguany arriben a la seva 25a edició, estan impulsats per la Federació d'Ateneus de Catalunya per donar visibilitat al moviment associatiu i reconeixer la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya.
La nostra proposta de les Cartogarfies Sensibles va ser guardonada dins la categoria oberta a totes les entitats socioculturals valorant la seva qualitat, la implicació i l'arrelament al territori.

Les nostres cartografies son una proposta que ens serveix per conèixer, reconèixer i aprendre plegats sobre el nostre barri, la seva realitat, la seva historia i els seus futurs i així, entre tots, poder fer un mapa col·lectiu, sensible i creatiu que ens permetes identificar i compartir aquells racons i moments que han tingut una especial significació per a cadascun de nosaltres.

El premi és un reconeixement a la nostra tasca però sobretot al dia a dia del barri i la seva gent, les seves entitats i serveis que treballan per un barri millor per tothom.

Podeu veure la llista de guardonats a l'article de la Federació d'Ateneus.

Anna Masqué Guillemat
SALESIANS SANT JORDI 
PES LA MINA
Centre Obert 
www.grupounion.cat/blog


Informació estreta de Desdelamina