Eva de las Mil Lunas.

La Rosa Cortés va estar lligada a La Roda ja fa uns quants anys amb la il·lustració d'alguns dels cartells de la Tamborinada i ara li volem retornar la seva dedicació.

Amb aquesta publicació, La Fundació La Roda vol donar suport a la difusió de la iniciativa que ha de permetre la publicació del llibre "Eva de les mil llunes" de Rosa Cortés. Un llibre que destinarà part dels diners recaptats a la Fundació Institut Recerca de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau.

Eva de les mil llunes és un llibre solidari que va néixer enmig de la lluita per sobreviure a un càncer de mama i amb la voluntat de transcendir l’experiència individual per arribar a prendre consciència de l’íntima connexió de l’ésser humà amb el cosmos. El llibre és el resultat de com l’artista va viure "els moments crítics” i ho va fer de la millor manera que va poder: utilitzant l’art com a eina de coneixement i aplicant-la a la vida quotidiana.


Per això us convidem a interessar-vos, a col·laborar i a difondre aquest projecte per a què aquest llibre vegi la llum i pugui ser una realitat.


Com podeu col·laborar?

  • Entreu a l’enllaç del projecte http://www.verkami.com/locale/ca/projects/9505 Verkami són gestors de micropatrocinis(www.verkami.com)
  • Coneixeu el projecte i així valoreu la quantia de col·laboració mirant les “recompenses” (punt de lectura, el llibre, làmines...). 
  • Entreu a l’apartat “APORTA AL PROJECTE “ i et registres si no ho estàs ja. 


GRÀCIES!!!