Vacances Tricicleres

Els nens i nenes de l'esplai El Tricicle estan gaudint del temps de vacances amb unes propostes lúdiques molt xules, al mateix temps que aprenen i els seus pares i mares poden conciliar plenament la seva vida laboral i familiar. Ens han fet arribar un petit recull de les activitats que han organitzat acompanyades d'unes fotos ben maques.

Des del C.E. EL TRICICLE hem organitzat tot un seguit d’activitats extraordinàries, com ara COLÒNIES i CAMPAMENTS  a la serra de Busa (Solsonès, Lleida), i una Ruta amb els Joves per la Costa Brava (Alt Empordà, Girona).

Amb els petits i mitjans hem descobert l’altiplà de Busa, a més de 1.400m d’alçada, I el mirador del Capolatell, a més de viure les aventures de la guerra del Francès, fer tallers de construcció de menjadores per a ocells, Tirolina,  i rebre la visita d’una masovera ben especial…

Amb els joves, hem fet una ruta entre els pobles de Llançà i Roses, passant per Selva de Mar, El Port de la Selva i Cadaqués, tot resseguint el Sender de Gran Recorregut GR92, visitant les seves encisadores cales i acampant en diversos càmpings i zones d’acampada.  Ja són mítiques les trobades amb el Salvador Dalí i Gala a la seva residència de Port Lligat, a més de Juan, “el barquero” de Cadaqués.

Bon estiu per tots i totes !!!!!”


Angel Ruiz Sierra
Coordinador Seccions Petits i MitjansClub d’Esplai El Tricicle
Tel. 93 477 01 47