Els infants del Centre Esclat gaudeixen de valent amb l'espectacle "Un munt i un món de dracs" de Tanaka Teatre.

Tenir una llibreria màgica per fer-te un conte a mida. Viatjar per països llunyans sense aixecar-te de la cadira. Descobrir els dracs més famosos de la terra i riure amb les seves històries emocionants i fabuloses. Amb els contes, les titelles i les cançons de les noies de Tanaka Teatre els grups dels Cargols, les Formigues, els Pitufos i els Ninots van passar la tarda més teatral del Casal d'Estiu. Fins i tot els més menuts no van desenganxar ni un moment els ulls de l'escenari gràcies a un espectacle fresc, àgil i innovador.

Les amigues de Tanaka Teatre van ser molt ben rebudes al Castell de l'Esclat, en el que els nens i nenes del barri de Bellvitge han viscut un munt d'aventures durant el Casal 2014. 
Un any més, el centre ha realitzat les seves activitats d'estiu per més de 370 infants de totes les edats, incloses les colònies a Mas Pinadella (La Garrotxa) i un camp de treball que es porta a terme a La Molina conjuntament amb L’Esplai La Florida.En arribar el final de l'aventura el balanç és més que positiu i els infants i les seves famílies s'emporten vivències, amistats i records tan inoblidables com ho va ser Un munt i un món de dracs.