Projecte Mosaic de colors:Temps de Joves a la Rotllana.Temps de joves. La Rotllana. Taller de documental participatiu. from Fora de Quadre.
Aquest vídeo a estat elaborat dins el projecte "Mosaic de colors" de la Fundació La Roda.


"Temps de joves" és el resultat del taller de documental participatiu que Fora de Quadre, amb la col·laboració de la Fundació La Roda, ha realitzat a l'Associació sense ànim de lucre La Rotllana, un espai per als joves on trobar la seva creativitat, el seu temps d'esbarjo, desenvolupar tasques de voluntariat, i reforçar els seus estudis. Un equip de joves, amb la coordinació i el suport tècnic de l'equip professional de Fora de Quadre, va aprendre durant 10 setmanes a realitzar un documental, amb el resultat que aquí presentem.

La Rotllana és una associació sense ànim de lucre ubicada a la ciutat de Badalona des de 1.989 i que forma part de la Fundació la Roda. La seva missió és millorar la qualitat de vida de la comunitat a través de projectes als barris. El seu àmbit d’actuació és el de l’educació no formal.


La seva feina té especial incidència en la zona nord de Badalona on actuen per prevenir situacions d’exclusió social i oferir oportunitats a infants i joves.