Anem de colònies.

Tot va començar quan un grup de joves, no es volien conformar amb la realitat que els envoltava, davant la manca de recursos a la zona, van constituir una entitat de lleure per atendre a infants i adolescents, i oferir-los activitats i suport: El grup d’esplai La Fabrica de Can Tusell.

Vàrem començar fent activitats al carrer, començant ja, en aquells moments a fabricar somnis. No teníem local, ni administració que ens dónes suport.
Vàrem començar a treballar i a cercar recursos, suports, credibilitat.......

Com entitat que treballa amb infants joves i famílies en l’àmbit de l’educació en el lleure, la nostra activitat estrella són les colònies i sortides de cap de setmana i de convivència. Un somni que ha tingut des de sempre la nostra entitat ha estat el fet de tenir un lloc propi on anar i que els infants i joves se’l sentin seu, a més del fet que el preu sigui econòmic.

Ja el tenim!!!

LA COMANGLORA és un espai natural, situat al terme de Castelldans a la comarca de les Garrigues. Amb 48.000 metres quadrats de llibertat, equipaments per realitzar activitats i poder barrejar comoditat i aventura. Tot allà esta construït amb material reciclat i es fomenta la cultura de l'estalvi de l'aigua i la sostenibilitat.

Volem mantenir un espai actiu i en condicions per poder gaudir de colònies, sortides i viure experiències úniques. Com que no som rics i tampoc en volem fer-nos hem pensat a compartir aquest espai amb tothom que vulgui a preus que mai seran un impediment per poder fer-ho.

Passeu i mireu:

www.lacomanglora.com
http://no0681.wix.com/esplailafabrica








Telèfon 610269678.


Correu electrònic lafabrica@mev.cat
Pepa Alarcon Rey
Responsable dels Campaments
Grup d’esplai La Fàbrica