Els Rodaforts a la XII Marxa de Mitjans.



El passat dissabte 29 de març, els nois i noies del C.E El Tricicle de Sant Joan Despí, van participar a la XII edició de la Marxa de Mitjans organitzada per la Fundació Catalana de l'Esplai. Ens ho han volgut explicar i compartir amb tots nosaltres.
Hola Tricicleros, com proven l’inici de la primavera?

El grup dels mitjans dels RODAFORTS vam participar de la XIIa MARXA DE MITJANS de la FCE.

Es tracta d’una excursió col·lectiva anual per diferents llocs d’interès natural de la comarca del Baix Llobregat i rodalies. L’objectiu és fer la descoberta d’aquests llocs, a més de fer intercanvi i coneixença entre els diferents esplais participants de les seccions de mitjans de la FCE.

Enguany hem estat un total de 250 nois i noies pertanyents a tots els esplais de la FCE, i Tricicle concretament 30 nois i noies que hem viscut una experiència molt engrescadora acompanyats del nostre amic i mascota de tots els esplais de la FCE, el lloro IRRIPARRA!!


Hem pogut conèixer els voltants de l’Àrea de Lleure de Sta. M. de Vallvidrera, dins el Parc Natural de Collserola, tot fent nous amics i amigues –alguns de molt i molt especials com els de la foto, i duent a terme una engrescadora Ginkana Fotogràfica, a més de plantar llavors amb el sistema japonès del “Ngengo-dango”.

Ha estat una experiència i una trobada que us recomanen de totes, totes!

Ens veiem!!”


Angel RUIZ
C.E. EL TRICICLE