2n programa del taller Ràdio Badia per a joves.

 L'Alba, el Waldo, l'Eva i la Lucia

Aquest nou curs Ràdio Badia, emissora on-line gestionada per la Fundació Cívica Oreneta del Vallès, ha apostat per crear un espai propi per a joves, amb la intenció d'oferir un taller alternatiu on poder aprendre nocions d'imatge, so, TICS, treball en equip i la potenciació de la lectura i l'escriptura.

De mica en mica es va estructurant l'equip i el programa, de moment molt dirigit pels gustos de les seves joves participants, que serà el fil conductor per poder anar assolint els continguts i objectius del projecte al llarg d'aquest curs.

En aquesta segona edició les joves periodistes van entrevistar a un noi cubà que viu a Badia del Vallès i van haver d'escriure les preguntes, aprenent fins a quin punt és correcte fer determinades qüestions i tractar, en el procés, temes com que pot ser d'interès públic i fins on pot arribar la privacitat personal.

Perdre la por al micròfon i que vegin que tenen un espai on poder dir el que pensen, com veuen el món i deixar volar la imaginació és el principal en els moments inicials.  Sembla que ho estem aconseguint.

Us deixem la gravació, esperem que us agradi.