Dia Mundial dels Ocells

Aquest dissabte 5 d'octubre és el Dia Mundial dels Ocells i 80 països de tot el món han respost a la iniciativa de l'organització BirdLife
Amb motiu de la commemoració, se celebren activitats aptes per a tota la família arreu de Catalunya , amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de les aus, així com dels valors i la fragilitat del seu territori. 

A la ciutat de Badalona, ben a tocar de Barcelona, podreu fer tallers de reconeixement d'ocells i construcció de caixes niu’ que es farà diumenge, dia 6 d’octubre de 10:30 a 13 hores, al Parc deCan Solei i de Ca l’Arnús. 
Aquesta activitat està adreçada a tots els públics i és gratuïta. Cal fer inscripció al telèfon de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, 93 483 29 89 (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. 

Al delta del Llobregat també es farań activitats que es dividiran en dues jornades. A la primera, el dia 5 d'octubre, es duran a terme un seguit de visites guiades a l'Espai Natural de la Murtra i al de les Basses de Can Dimoni. 
El diumenge 6 es realitzarà la segona jornada a l'Espai Natural del Remolar-Filipines. A banda d'acollir les mateixes activitats de la jornada anterior, se n'inclouen altres més aptes per a nens, com ara una gimcana o un passeig amb bicicleta acompanyats d'un ornitòleg. 
A més, es durà a terme un concurs d'identificació d'ocells, exhibició de vols d'ocells i un taller de sons de les aus. 
Per tal de facilitar el desplaçament, els ajuntaments de Gavà i Sant Boi ofereixen un autocar gratuït a disposició dels ciutadans. Per reservar plaça a l'autocar cal trucar al 93 479 32 01.

No deixeu perdre l'oportunitat d'aprendre i gaudiu d'un bon cap de setmana!