La Memòria 2012 del Casal dels Infants

La Memòria Anual del Casal dels Infants 2012 ja està disponible en format digital. 
En aquestes pàgines volem copsar la tasca social d'un any molt complex, en què hem prioritzat ampliar l'atenció a infants, adolescents i famílies a tots els barris on treballem. Desenvolupem noves accions per atendre mares amb nens/es de 0 a 3 anys, a Santa Coloma i a Salt. Iniciem el Casal Obert diari per a infants de 6 a 12 anys a Salt i a Llefià (Badalona). Generem un nou espai d'escola per als més petits, infants de 0 a 3 anys, l'espai Minúscula al Raval, que permet a les seves mares fer itineraris de formació a entitats del barri. Han estat especialment importants els espais de suport per a les famílies i la generació de relacions i xarxa entre elles.

Hem posat en marxa accions de detecció d'adolescents en risc a peu de carrer i fem més intervenció educativa per mantenir-los vinculats, perquè no abandonin, ampliant l'atenció a adolescents, doblant les places aquest curs al Raval, consolidant la feina a Santa Coloma, i obrint nous espais per a joves a Badalona.

Al llarg de 2012 hem atès més de 5.900 infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. I ho hem fet gràcies a vosaltres: a l'ekip de treballadors/es i voluntaris/es, als ciutadans/es, col·laboradors/es, empreses, organitzacions socials, administracions públiques, etc., per seguir fent processos de transformació social als barris de les nostres ciutats. Per tot plegat, moltes gràcies!

Rosa Balaguer                                           Dani Jorquera
Directora general                                       President


Consulta la memòria 2012 del Casal dels Infants, aquí