Festes del Carme a Sant Joan Despí


El barri de les Planes de Sant Joan Despí ha agafat el testimoni a la Festa Major de la ciutat amb la celebració de les Festes del Carme. Han estat tres dies, del 13 al 15 de juliol, plens d’activitats als carrers i les places d’un barri que, com sempre, s’ha abocat amb les propostes organitzades. No ha faltat de res: cultura, esport, musica, ball... així fins a una vintena d’activitats en un programa festiu que va obrir Luis Polo, encarregat de llegir el pregó.
Dissabte 13 de juliol al matí en el sí de les festes del barri, les Festes del Carme, els amics de l'esplai Tricicle no hi van faltar!!!


Hola amics i amigues, com prova l’estiu ?

Al C.E. EL TRICICLE, com a membre de la Comisió de Solidaritat de Sant Joan Despí, juntament amb altre entitats i el Dept. de Solidaritat, hem  muntat unes carpes en el marc de la Mostra d’Entitats al Carrer del barri de Les Planes , dins del programa de les festes majors del barri, les Festes del Carme.  

Concretament, una carpa oferint productes de Comerç Just  i proximitat, i una segona més orientada als diferents projectes i missions que desenvolupem les entitats de la comisió, amb l’objetiu de difondre els diversos projectes i fer sensibilització.

Pel que fa al C.E. ELTRICICLE, hem aportat diversos materials sobre el projecte de co.laboració amb Mexico i el SEPAJ, a més de imatges i diversa documentació amb perspectiva histórica de les accions de col.laboració al llarg de ja fa uns anys, també incloses dins del projecte global de l’“Esplai Sense Fronteres” de la FCE, així com recursos didàctics com “A Que Juguem?” productes d’artesania.

Ha estat un matí molt estiuenc, amb força afluencia de públic i on hem pogut apropar, si més no, el nostre projecte solidari als nostres conciutadans.

Ens veurem al setembre a les festes del Barri Residencial Sant Joan!

I molt bon estiu a tothom!!!!!


Angel RUIZ
C.E.EL TRICICLE