Mercat de Roba Solidari a benefici del Casal del Infants

La firma de moda Hoss Intropia i Lexus Barcelona estrenen col·laboració amb el Casal dels Infants organitzant del 7 al 9 de maig un mercat solidari per obtenir fons a benefici del Casal del Infants per seguir acompanyant infants i joves en risc d’exclusió a través de l'educació, la formació, l’atenció, l’acompanyament i el suport escolar com a eines per vèncer els desavantatges socials.

Hoss Intropia és una empresa molt conscienciada i involucrada en projectes de responsabilitat social corporativa que formen part del propi objecte social de la companyia, juntament amb fundacions i organitzacions benèfiques amb les quals hi col•labora activament com Creative Handicrafts a l’Índia, Mi Pequeño Deseo o el Casal dels Infants des de març d’aquest any.

Què podem trobar al mercat de Hoss Intropia? El mercat obrirà les seves portes del 7 al 9 de maig, de 10:00 a 20.30h, en horari ininterromput. Hi trobareu col·leccions de Hoss Intropia corresponents a campanyes anteriors amb descomptes de fins a un 80% sobre el preu original. Una vegada més, la firma de moda Hoss Intropia ofereix la possibilitat als amants de la marca d’aconseguir peces de temporades anteriors amb descomptes exclusius a la vegada que, amb cada compra, donar un impuls extraordinari al projecte "dDones" del Casal dels Infants, que acompanya joves dones en risc en la seva promoció social i laboral, activant-les en el món laboral a través de la formació.

Durant els dies del Mercat tots els assistents podran participar en el sorteig d’un viatge per a 2 persones: un creuer fluvial pel Rin per visitar els mercats nadalencs, cortesia de Viajes Kuoni.

Us esperem al Mercat de Roba Solidari!