Barcelona comparteix!


Gràcies a l’aliança de Nutrició sense Fronteres i el Casal dels Infants, els nens i nenes del Casal Obert berenen de forma saludable i equilibrada

A majors dificultats, més complicitats! Aquesta és la filosofía que fa que molts ciutadans i ciutadanes es moguin per compensar la injustícia social i les desigualtats que aquesta crisi genera en la nostra societat. Donar un cop de mà a les persones que es troben en situacions de vulnerabilitat és ser conscient de les dificultats, però també de la força que l’acció d’una persona pot arribar a generar.

Al Casal dels Infants som testimonis, dia rere dia, d’aquesta força que es fa més i més gran quan és col•lectiva, perquè encomana l’entorn a la suma d’esforços. Nutrició Sense Fronteres és un dels exemples. Aquesta organització sense ànim de lucre ha engegat una iniciativa en què aprofita els excedents alimentaris de cinc hotels de Barcelona (Princesa Sofia, cadena Barceló, el Hilton i la cuina central de La Fira) i els comparteix amb diferents entitats socials, i entre elles el Casal dels Infants.

Gràcies al projecte ‘Barcelona comparteix menjar’ i l’aliança amb el Casal dels Infants, els nens i nenes del Casal Obert berenen de forma saludable i equilibrada al Casal. ‘Nutrició Sense Fronteres’ té un ferm compromís amb l’acció social i la lluita contra les desigualtats alimentàries arreu del món, i també les de casa, on també hi són. L’organització és experta en nutrició i garanteixen un bon tractament d’aquests aliments excedents dels hotels i una distribució adequada per garantir una dieta justa als qui la reben.