Projecte Famílies


Esplai Esclat.- El passat dimecres 13 de febrer, dintre del Projecte Famílies, vam realitzar una activitat que va conduir la companyia Impacta Teatre. Amb la participació de 10 famílies i a partir de diferents jocs i una sessió de teatre, vam tractar els límits que hem de posar als nostres fills/es així com la comunicació i la relació positiva que cal que fomentem entre tots els membres de la família. Els col·laboradors de la companyia, d’una forma excel·lent i dinàmica, van dirigir la sessió mitjançant un assaig d’una bona pràctica familiar. Van ajudar als nostres pares i mares a reflexionar sobre situacions quotidianes que es donen a la llar, buscant diferents vies d’intervenció davant dels conflictes que ens trobem entre pares i fills.
Volem agrair a La Fundació La Roda l’oportunitat que ens ha cedit amb aquest taller tant profitós i saludable per les nostres famílies, els quals van acabar molt satisfets i agraïts.
De tant segur que amb aquestes accions, fem possibles petits canvis a la vida familiar. Si més no, fem possible garantir espais de reflexió i suport, tant necessaris per a tots i totes.
La comissió de pares i mares