Carnestoltes a les entitats de La Roda!!!





L'esplai EL TRICICLE de Sant Joan Despí  enguany es disfressaran per la Rua de Carnaval de... WALLY !!!
Cada any, pels volts del novembre, celebren una assemblea entre monitors, joves i famílies per triar el tema unitari, i enguany n'ha sortit triat abastament aquest còmic.   
Aquests dies previs estant treballant als equips i grups per acabar els seus complements, carrossa i el ball col.lectiu, sent la sensació de les darreres rues al seu poble , i conèixer més aspectes d'aquest simpàtic personatge.
Els trobareu ( on no!) a la RUA DE CARNAVAL!!!"

El dissabte 9 de febrer tot l'esplai XIXELL aniran a la Rua de Carnestoltes del barri i aquest any anirant tots disfressats de SUPERHEROIS!!!!
Traieu els leotards i les capes que tenen lloc per a vosaltres.


Al  GE EL CASTANYOT sortiran també de Rua i aniran tots junts amb els més petits dalt un camió ben decorat!!!
A la Fundació Ateneu Sant Roc hi faurà un Sopar Solidari i Ball de Carnestoltes amb Marc Oriol, organitzat pel Grup de Solidaritat És L'Hora.

Però si el que us agrada son les ensalades mixtes ja podeu buscar als amics de l'esplai Pubilla Cases Can Vidalet perque aniran disfressats de FRUITES i VERDURES!.
Sortiran dissabte 9 ben guarnits a la rua del barri de Pubilla Cases acompanyats per la xaranga més moguda del Baix Llobregat, els BAND THE MARXA.

Gran Ball de Carnaval a L'Ateneu Popular 9Barris.
Si t’atraveixes a endinsar-te a la República Independent de Afrochi Guawa, descobriràs un nou món, un món dissenyat per millorar o intentar millor de forma pacífico-musical la societat dels temps actuals. Fent oblidar els problemes i fent saltar a tothom present en els espectacles de Afrochi Guawa fins a arribar al punt de Màxima
http://www.ateneu9b.net/content/gran-ball-de-carnaval

Divendres 8 de febrer podreu anar de festa amb L'Esplai Roques Albes i la Cia Farsants amb l'espectacle Farsa de Farsants. Amb La Fundació Ateneu Popular Sant Roc, L'Esplai Borinot i la Cia Gog i Magog i l'espectacle Safareig. Al Centre Obert Ciutat Meridiana també hi haurà festa amb la Cia +Tumàcat.
Pels qui els agrada no parar, poden continuar dissabte a L'Esplai la Fàbrica de Can Tusell i la Cia El Pot Petit amb l'espectacle De tots Colors. A l'Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet i la Cia Band The Marxa ballareu amb Música Itinerant. Els de l'Esplai la La Font dels Capellans tindran a la Cia Yakumbai el seu espectacle Quins Trastos! a la sala Polivalent del barri.

I si encara us sembla poc podeu anar diumenge a l'Esplai Totikap de Sant Antoni amb els Gog i Magog, o a l'Esplai Guspira i la Cia Els Farsants i també a l'Esplai Druida, la Ludoteca la Guineu i el Casal de barri on donareu la volta al món amb els Xiula.
Al Centre d'Esplai el Castanyot us divertireu amb els Gog i Magog i si sou del Raval podeu apropar-vos a Ger, entitat cultural i esportiva on el Grup Ministrils del Raval us convidaran al seu espectacle Quina Canya!.
Bon carnestoltes!!!!!
Per més imformació visiteu l'agenda de la Roda
http://www.fundaciolaroda.cat/